Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4862 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop Het Addo Stuur Boek Internet en Email voor Windows 98.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
310 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
5,45
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop Het Addo Stuur Boek Internet en Email voor Windows 98.

Te Koop Het Addo Stuur Boek Internet en Email voor Windows 98 voor de prijs van € 5,45.


Internet en e-mail voor senioren met windows 98 voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil


addo stuur


zo goed als nieuw


internet en e-mail voor senioren met windows 98 is geschreven volgens de visual steps-methode. Door het boek bij de computer door te nemen, doen senioren alle kennis en vaardigheden op die nodig zijn om optimaal van internet en e-mail gebruik te maken. Waarom is dit boek geschikt voor senioren? - De lezers leren in hun eigen tempo, stap voor stap. - De methode gaat uit van minimale voorkennis. - Het geeft glasheldere achtergrondinformatie. - Het bevat een handig naslagedeelte als geheugensteun. - Bij het boek hoort een speciale website met up-to-date informatie. Wat leren zij? - Het world wide web verkennen. - Effectief informatie zoeken en vinden op internet. - E-mails (en bijlagen) ontvangen, versturen en organiseren. - Contact maken met andere internetgebruikers - gratis software downloaden van internet. Eerder schreef hij zeer succesvolle computerboeken voor kinderen. Dit boek voor senioren is zijn nieuwste boek, eerder verschenen windows 98 voor senioren deel 1* en deel 2. Dit gebonden boek is van fors formaat en dat komt doordat een groot lettertype is gebruikt. De indeling van het boek is overzichtelijk en het is niet nodig om bij blz. 1 te beginnen en bij blz. 352 op te houden. Wel wordt geadviseerd eerst de hoofdstukjes met de basishandelingen door te nemen, zodat men genoeg kennis heeft om met onderwerpen als zoeken op internet, bewaren van tekst en plaatjes of het binnenhalen van bestanden om te gaan. Aan de hand van schermafbeeldingen kunnen de senioren in hun eigen tempo stap voor stap het boek doornemen. Door de uitgebreide index is opzoeken niet moeilijk. Zeer aan te raden voor beginnende internet- en e-mailgebruikers.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4862 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.