Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4882 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop Het Addo Stuur Boek Word voor € 6,00.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
399 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
6,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Te Koop Het Addo Stuur Boek Word voor € 6,00.

Te Koop Het Addo Stuur Boek Word voor de prijs van € 6,00.

Met dit boek kunt u de meest gebruikte functies van het bekende tekstverwerkingsprogramma Word 2002 of Word XP leren kennen. Daarbij wordt uitgegaan van praktische toepassingen in de privésfeer zoals het schrijven van brieven. Ook leert u hoe u tekst mooi kunt opmaken zodat u dit kunt toepassen in het maken van een leuk (verenigings-) blaadje, een uitnodiging of reisverslag. Allereerst leert u alle handigheidjes voor het schrijven, bewerken en corrigeren van tekst. Daarna komen allerlei vormen van tekstopmaak aan bod zoals cursieve letters en inspringende alinea's, maar ook hoe u een tabel maakt. U leest hoe u foto's, illustraties en teksteffecten kunt gebruiken. Veel aandacht wordt gegeven aan alle handige voorzieningen die Word 2002 of Word XP heeft voor het maken van brieven, zoals sjablonen en het adresboek. Tenslotte kunt u zich bekwamen in het typen met tien vingers met het typprogramma Typtrainer. Kortom, een compleet introductiepakket.

Recensie(s)


Handleiding voor het tekstverwerkingsprogramma 'Word 2002'. De handleiding is gemaakt volgens de 'visuel step' methode. Er is veel moeite gedaan om de oudere medemens met erg weinig ervaring snel wegwijs te maken met deze tekstverwerker. Het boek bevat een cd-rom, die informatie over dit boek geeft, alsmede oefenbestanden met diverse foto's en tekst en die ook een map maakt voor het opslaan van de oefeningen die er gemaakt gaan worden. Begonnen wordt met het instellen van Word 2002: hoe de werkbalken te configureren en daar te plaatsen waar deze voor het gebruik het beste is. Het belangrijkste zijn de spellingscontrole, het verbeteren van de tekst, het verschuiven en het kopieren, waarmee het maximale uit de tekstverwerker gehaald kan worden. Voor de senioren zal het geheel nog steeds moeilijk blijven, maar met dit boek in de hand kan men toch wat makkelijker zijn weg vinden. Met register.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15526 gebruikers, 4882 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.