Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4862 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop Het Addo Stuur Boek Fotobewerking.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
412 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
7,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop Het Addo Stuur Boek Fotobewerking.

Te Koop Het Addo Stuur Boek Digitale Fotobewrking voor Senioren voor de prijs van € 7,00.
Dit boek is speciaal geschreven om senioren kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitale fotobewerking. Onderwerpen zoals het scannen van afgedrukte foto's of uw dia's, en het binnenhalen van foto's van uw camera of foto-cd-rom worden stap voor stap uitgelegd. U leert digitale foto's retoucheren en verbeteren, bijvoorbeeld door de scherpte, het contrast of de belichting aan te passen. Ook fotomontage en het werken met lagen komen aan bod. In begrijpelijke taal worden technische begrippen zoals resolutie, pixels en DPI uitgelegd. Ook geschikt voor Windows Vista en Windows 7! Het boek/programma is geschikt voor Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Me, Windows 98. De programmavensters van PhotoStudio zien er bij alle Windows-versies hetzelfde uit. U kunt dus zonder problemen gebruik maken van PhotoStudio 5.5. op iedere Windows-computer. De cd-rom Op de cd-rom bij dit boek staat de volledige, Nederlandstalige versie van het fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio 5.5. Deze versie kunt u onbeperkt gebruiken. Daarnaast is er een map met digitale foto's waarmee u kunt oefenen. Ook als u geen digitale camera of scanner bezit, kunt u dus direct aan de slag. Inhoud: In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld: - Foto's binnenhalen vanaf uw scanner, digitale camera of foto-cd-rom - Verbeteren, retoucheren en klonen - Werken met selecties en lagen - Fotomontage en speciale effecten - Alles over afdrukken, papier en printers Systeemvereisten ArcSoft PhotoStudio 5.5 - Windows 7/Vista/XP/2000/M3/98 - Pentium 4 of hoger - 256 MB RAM-geheugen - 50 MB schijfruimte op de vaste schijf voor de standaardinstallatie - een monitor ingesteld op 800x600 of 1024x768 en 'hoge kleuren' of 'echte kleuren'


Recensie(s)


Dit boek uit de bekende serie Visual Steps is geschreven voor senioren; de overzichtelijke tekst in een groot lettertype is eenvoudig en is voorzien van een groot aantal zwartwitschermafbeeldingen. Bij het boek is een cd-rom gevoegd met het fotobewerkingsprogramma ArcSoft Photostudio 5.5. Bovendien staan er op de cd-rom digitale foto's waarmee geoefend kan worden. Dit boek is bijzonder overzichtelijk en informatief. De gebruiker kan meteen aan de slag en leert foto's verbeteren, retoucheren, bijzondere effecten, werken met selecties en werken met lagen. Achterin het boek wordt informatie gegeven over het printen van de foto's, aangevuld met tips. Ook is er een bijlage om snel iets in op te zoeken. Een uitstekend boek om mensen enthousiast te maken voor het digitaal bewerken van foto's. Het enige minpunt is dat de schermafbeeldingen van de foto's niet in kleur zijn. Dit wordt een beetje goedgemaakt door de kleurenbijlage achterin. Met register.


Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 7,00 Dus eerst € 7,00 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 7,00 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4862 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.