Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4139 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te koop wegens tijdgebrek compleet ingerichte stacaravan

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 10 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 10 april 2018
10 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
mteurope
Land
Nederland
Telefoon
+31625467930
Woonplaats
Venlo
Website
Bekijk alle
advertenties van mteurope
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
9850,00
Postcode
5915AE
Plaats
Venlo
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Te koop wegens tijdgebrek compleet ingerichte stacaravan

Te koop wegens tijdgebrek compleet ingerichte stacaravan, vraagprijs inclusief jaargeld

Deze stacaravan is van alle gemakken voorzien en bied plaats aan maximaal 6 personen. De stacaravan staat op de kind en dier vriendelijke camping “Eurocamping” in Vessem op de Brabantse Kempen.

Camping is voorzien van alle faciliteiten zoals buiten zwembad, mini golf, tennis, voetbal, visvijver, springkussen, grote kantine met feestzaal. Voor meer info over de camping gaat U naar : www eurocampingvessem nl, hier vind U alle informatie van de camping.

Vraagprijs voor deze caravan is € 9850,00 en dat is inclusief het jaargeld van € 2320,00 voor het seizoen 2018 wat loopt van 1 maart 2018 tot 1 maart 2019. Breng een bezoek aan www.dreamvilla7.wixsite.com/dreamvilla voor meer informatie en foto's of stuur een mail via deze advertentie. Direct mailen: twanlinders@hotmail.com


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15163 gebruikers, 4139 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.