Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4123 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop een Mac Mini met 1,33 Ghz en Dvi naar Vga of Hdmi Adapter.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
73 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
50,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam.
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Te Koop een Mac Mini met 1,33 Ghz en Dvi naar Vga of Hdmi Adapter.

Te Koop een Mac Mini met 1,33 Ghz met Serienummer YM5397EHTA8 met draadloos internet en de stroomadapter inclusief een verloopstuk met Dvi naar Vga of een verloopstuk Dvi Naar Hdmi zonder een Toetsenbord en ook zonder een Usb Muis voor de vaste prijs van € 50. Schone Installatie Os Leopard geïnstalleerd op de interne Harde schijf van 40 GB. Intern Geheugen 512 Mb. Interne Combo Drive. Je kan deze computer dus ook op een grote Flatscreen Tv aansluiten. Kan aangetekend opgestuurd worden binnen Nederland voor € 60. Voor € 75 stuur ik hem aangetekend op naar België. Eerst geld overmaken op mijn bankrekening en zodra het geld op mijn rekening staat, stuur ik de Mac Mini en de Stroomadapter en het gekozen verloopstuk aangetekend op en mail ik de Track en Trace Code, maar dan heb ik wel je adres en emailadres nodig. Mooie Mac Mini om Apple uit te proberen, als je altijd met Windows gewerkt hebt voor een prikkie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15260 gebruikers, 4123 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.