Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4123 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop een 15 Inch Powerbook en Ext. H.D.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 12 februari 2018  |  Verloopt op zondag 13 mei 2018
82 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-51632874
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
145,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam.
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Te Koop een 15 Inch Powerbook en Ext. H.D.

Te Koop een 15 Inch Powerbook met 1,67 Ghz met Serienummer W8516450RG4 met draadloos internet en een Externe Harde Schijf van 80 GB en een Originele Doos Office voor de Mac voor de prijs van € 145. Os Leopard en Office voor de Mac en Iwork en nog heel veel programma,s geïnstalleerd op de interne Harde schijf van 80 GB. Deze Powerbook en de Externe Harde Schijf van 80 Gb en de Originele Doos Office voor de Mac kan ook aangetekend opgestuurd worden binnen Nederland voor € 155. Deze Powerbook en de Externe Harde Schijf van 80 Gb en de Originele Doos Office voor de Mac kan ook aangetekend opgestuurd worden naar België, maar dan is de prijs € 170. Natuurlijk wel eerst overmaken op mijn bankrekening, maar dan heb ik wel je adres nodig. Leuke Powerbook om Apple uit te proberen, als je altijd met Windows gewerkt hebt voor een prikkie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15260 gebruikers, 4123 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.