Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4958 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

Te Koop een Mac Mini en een Lcd en een Time Capsule.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 15 juni 2017  |  Verloopt op woensdag 13 september 2017
27 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-58922872
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
195,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop een Mac Mini en een Lcd en een Time Capsule.

Te Koop een Perfect Werkende Mac Mini met 1,33 Ghz met draadloos internet inclusief een Perfect Werkende 17 inch Hewlett Packard Lcd Beeldscherm inclusief een Time Capsule met 1 Terrabyte voor de prijs van € 195. Os Tiger, Office voor de Mac, Toast, Iwork, Ilife, Garageband, en de andere programma,s van Ilife en nog heel veel programma,s geïnstalleerd op de interne Harde schijf van 40 GB. Intern geheugen 1 Gb. Je kan er ook nog Classic Os 9 op draaien. Interne Combo Drive. Inclusief een Wit Apple of een Zwart Toetsenbord en een Usb Muis. Je kan deze computer dus ook op een grote Flatscreen Tv aansluiten. Inclusief een Witte Afstandbediening om Muziek van iTunes af te spelen. Leuke Computer en 17 inch Hp. Lcd Beeldscherm om Apple uit te proberen, als je altijd met Windows gewerkt hebt voor een prikkie. Kan aangetekend opgestuurd worden binnen Nederland voor € 10 extra. Opsturen naar België kost € 25 extra.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14660 gebruikers, 4958 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.