Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4139 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Te Koop een Mac Mini met 1,25 GHz en Office voor de Mac.

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 8 januari 2018  |  Verloopt op zondag 8 april 2018
26 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Kbertx
Land
Nederland
Telefoon
06-58831160
Woonplaats
Amsterdam
Bekijk alle
advertenties van Kbertx
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
65,00
Postcode
1106 WH
Plaats
Amsterdam.
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Te Koop een Mac Mini met 1,25 GHz en Office voor de Mac.

Te Koop een Mac Mini met 1,25 Ghz met Serienummer YM5182VSRHT met draadloos internet en de Stroomadapter en een Originele Doos en Office voor de Mac voor de prijs van 65. Schone Installatie Os Leopard genstalleerd op de interne Harde schijf van 40 GB. Intern Geheugen 1 Gb. Interne Combo Drive. Inclusief een Wit of Zwart Apple Toetsenbord en een Usb Muis. Je kan deze computer dus ook op een grote Flatscreen Tv aansluiten. Kan aangetekend opgestuurd worden binnen Nederland voor 75. Voor 90 stuur ik alles aangetekend op naar Belgi. Eerst geld overmaken op mijn bankrekening en zodra het geld op mijn rekening staat, stuur ik alles aangetekend op. Maar dan heb ik wel je adres nodig. Leuke Computer om Apple uit te proberen, als je altijd met Windows gewerkt hebt voor een prikkie.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15163 gebruikers, 4139 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl d snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mt mini-afbeelding - n met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.