Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4337 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

computer reparatie herinstallatie virus verwijderen data recovery

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 19 februari 2018  |  Verloopt op zondag 20 mei 2018
411 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
henc
Land
Nederland
Telefoon
0334610350
Woonplaats
Amersfoort
Website
Bekijk alle
advertenties van henc
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs
49,00
Postcode
3812dp
Plaats
amersfoort
Provincie
NL - Utrecht
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

computer reparatie herinstallatie virus verwijderen data recovery

HenC computers is in het jaar 1991 opgericht door twee vrienden en is gevestigd aan de noordewierweg 176 te Amersfoort.033-4610350
HenC computers heeft in de loop der jaren zowel in de zakelijke als in de particuliere markt haar klanten opgebouwd. HenC staat voor Service, Betrouwbaarheid en goede prijzen. Net als met vrienden is alles bij ons gebaseerd op vertrouwen. Onze klanten zijn dus onze vrienden. De service van HenC gaat dan ook heel ver. Wij zijn tevreden, wanneer u tevreden bent. Voor al uw computer gerelateerde vragen kunt u bij ons terecht. Wanneer wij het antwoord op een vraag niet weten, dan vragen we het aan onze contacten binnen de markt. Uit alle hoeken van Nederland komen mensen die bij ons hun computers en supplies aanschaffen. Ons personeel is bijna altijd vriendelijk en in voor een babbeltje. Actuele kennis van de computerontwikkelingen binnen Nederland is bij ons paraat. Maar ook wij leren soms van de ervaringen van onze klanten. Want zeg nou zelf 'Je bent nooit te oud om te leren!'. Kom eens langs in de winkel van HenC computers noordewierweg 176 te Amersfoort, dan kunt u zelf zien waar wij voor staan! Tot ziens! Voor laptop of pc komt u naar HenC 033-4610350
PS. ook voor het opnieuw installeren, virus verwijderen en data recovery kunt u bij ons terecht.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15380 gebruikers, 4337 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.