Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4862 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Luchtontvochtiger

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 31 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 1 mei 2018
381 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Matrasschoon
Land
Nederland
Telefoon
06-22914343
Woonplaats
Dinteloord
Website
Bekijk alle
advertenties van Matrasschoon
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
119,98
Postcode
4671 GM
Plaats
Dinteloord
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Luchtontvochtiger

Luchtontvochtiger (60 Watt) Energie klasse AAA

Deze perfecte luchtontvochtiger tot 25 m2 voor een hygiënische huis: de fluisterstille luchtontvochtiger trekt overtollig vocht als een magneet uit de lucht. Tot wel een halve liter per dag! Dit is ideaal in de badkamer in de kelder, bewaarruimten, of in kantoren.

Voorkomt gevaarlijke Schimmel: Schimmel is niet alleen lelijk ook gevaarlijk, het kan ademhalingsproblemen en allergische reacties veroorzaken. Slechte (natuurlijke) ventilatie in woonkamers, kelders of kasten zijn de oorzaak van schimmel! Deze elektrische lucht ontvochtiger voorkomt deze risico’s. Huisstofmijt: Huisstofmijt houd van hoge luchtvochtigheid. Hoe hoger de relatieve vochtigheid hoe sneller de mijten zich vermenigvuldigen. 60% of meer is daarvoor ideaal. In het voor- en najaar en ook in de zomer is het warm en vochtig in veel woningen. De 60 % of meer aan luchtvochtigheid wordt dan vaak gehaald.

Een luchtontvochtiger draagt bij aan een gezond binnen klimaat.

Onze extra TIP: Helpt ook wasgoed sneller te drogen, is goedkoper dan de wasdroger, slechts 60 watt. Met tijd schakelaar en zonder verdere filters, dus voordelig in gebruik.

Ook zal U minder gas gaan gebruiken omdat Droge lucht makkelijker verwarmd dan vochtige.

Buiten een gezonder binnen klimaat zal u uw investering door deze besparingen terug verdienen.

Met transparante water container: het water in de lucht condenseert geen chemicaliën of compressor tot 500 ml per dag en grote watertank voor maximaal 1500 ml: Simpel leeg gooien, overloop beveiliging apparaat slaat af wanneer de tank vol is. Wordt aangegeven door controle lampje. Werkt bij temperaturen boven de 15 ° C en een luchtvochtigheid van 40% of meer.

160 x 218 x 300 mm, 60 Watt VERBRUIKSKLASSE ENERGIE AAA met inbegrip van voeding en Duitse handleiding

VAN € 173,50 VOOR € 127,50 inclusief verzend kosten. EXTRA AANBIEDIG € 119,98


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4862 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.