Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4904 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

tweedehands fietsen Den Haag

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 29 mei 2017  |  Verloopt op zondag 27 augustus 2017
32 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
richard2013
Land
Nederland
Telefoon
070-3993602
Woonplaats
arnhem
Website
Bekijk alle
advertenties van richard2013
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Plaats
Rijswijk
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

tweedehands fietsen Den Haag

Iedereen kent het probleem en de ergernis wel van een lekke band. Dit gebeurt dan ook altijd op de momenten dat u er niet op zit te wachten. Niet iedereen heeft de kennis of tijd om een band te plakken. Vandaar dat u bij ons dan ook van harte welkom bent om uw fiets te laten repareren. Naast verschillende reparaties en onderhoud kunt u natuurlijk ook fietsen aanschaffen bij Nieuwenhuijs Tweewielers. Voor tweedehandse fietsen in Den Haag bent u bij ons ook aan het juiste adres. Binnen de kortste keren springt u weer op uw fiets om uw reis te vervolgen. Of dit nu op een gerepareerde of nieuwe fiets is.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14667 gebruikers, 4904 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.