Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4337 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Bedrukte fietslampjes om uw relaties te beschermen

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 12 maart 2018  |  Verloopt op zondag 10 juni 2018
52 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
promoboer
Land
Nederland
Telefoon
0854015987
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van promoboer
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
2071EE
Plaats
Santpoort-noord
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Bedrukte fietslampjes om uw relaties te beschermen

Als je in het donker over straat fietst, moet je fiets voorzien zijn dan deugdelijke verlichting. Heb je geen licht of fiets je zonder verlichting aan, dan kun je bekeurd worden. De bekeuring voor fietsen zonder licht bedraagt € 55. Je kan geen twee boetes krijgen als zowel je voor- en achterlicht ontbreekt. Het totaalbedrag blijft dan 55 euro.

Het aantal fietsers dat op de bon geslingerd is als gevolg van het rijden zonder fietslicht is vorig jaar met ruim een derde toegenomen. In 2016 schreef de politie in totaal 34.671 boetes à 55 euro uit aan deze groep. Een jaar eerder waren dit er nog zo'n 26.000.

Voor veel bedrijven een reden op bedrukte fietslampjes weg te geven aan klanten, werknemers of andere relaties. Vooral in de donkere herfst- en wintermaanden worden bedrukte lampjes weggegeven. Voor de veiligheid van de fietsers en de veiligheid van de andere weggebruikers. U kunt de bedrukte fietslampjes met een bepaalde boodschap vergeven, maar ook om extra naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf.

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor bedrukte fietslampjes met logo. Wij hebben verschillende soorten goedkope fietslampjes. Wij leveren altijd een set fietslampjes met een voorlicht en een achterlicht. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Ga dan naar http://www.promoboer.nl/fietslampjes-bedrukken/ of bel: +31 (0)85 4015987.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15380 gebruikers, 4337 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.