Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4858 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Visagie voor portfolio, modellenshoot en metamorfoses in combi met fotoshoots

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 19 februari 2018  |  Verloopt op zondag 20 mei 2018
994 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
katinkajarabik
Land
Nederland
Telefoon
06-48031929
Woonplaats
Sittard
Website
Bekijk alle
advertenties van katinkajarabik
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
6133VS
Plaats
Sittard
Provincie
NL - Limburg
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Visagie voor portfolio, modellenshoot en metamorfoses in combi met fotoshoots

Freelance visagiste uit Limburg biedt visagie aan voor (beginnende) modellen die graag een portfolio willen opbouwen. Ik werk met meerdere, ervaren professionele fotografen samen met wie ik reeds een lange tijd een hecht team vorm. Samen met de fotograaf begeleid ik de modellen zodat de foto's van jou geschikt zijn voor je portfolio voor bijvoorbeeld een modellenbureau of als cadeau. Ik werk met exclusieve, hoogwaardige make-up zodat de visagie van uitstekende kwaliteit zal zijn en onmisbaar is bij een portfolioshoot. Natuurlijk doe ik ook metamorfoses, maar kan ik diverse soorten make-up neerzetten naar wens van jou, naturel, beauty, extreem; ik ben een zeer veelzijdig visagiste. Tevens geef ik advies op het gebied van kleuren en styling. Een fotoshoot met visagie kan een heel leuk cadeau zijn voor jezelf, een vriendin of moeder, een gelegenheid. Ben je geslaagd, jarig of heb je een feest, een bijzondere gelegenheid? Dan is dit wellicht een geschikt cadeau. Mail me gerust voor meer info, mogelijkheden en de offerte. Neem ook even een kijkje op mijn website!


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4858 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.