Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4337 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Caribbean Boys - Tropische band

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 10 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 10 april 2018
435 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
soundflexent
Land
Nederland
Telefoon
0634841840
Woonplaats
Eindhoven
Website
Bekijk alle
advertenties van soundflexent
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
5658HR
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Caribbean Boys - Tropische band

Zoals men zegt: de Caribische band voor al uw Tropische feestwensen! Of het nou Spaans, Surinaams, Nederlands, Engels of Papiaments moet zijn. Met de Caribbean Boys kunt u genieten van de tropische ritmes van de Cariben (soca, kdans, reggae), Surinaamse kaseko/bigi pokoe, Suripop (Kleine wasjes, banana, etc.), Antilliaans, dancehall, reggaeton, salsa, merengue en bachata tot zelfs soul. En uw gasten zullen er gegarandeerd nog lange tijd over napraten.

De kracht van de Caribbean Boys ligt in hun flexibiliteit en gevarieerde repertoire. Het repertoire, entertainment en de show worden aangepast op het publiek. Of het nou om een Nederlands bedrijfsfeest moet gaan met een Caribisch maar ook Nederlands tintje, of dat het een Zuid-Amerikaans trouwfeest is met tropische merengues en kasekos, of dat het om een festival gaat met een gemixt publiek van verschillende afkomsten en leeftijden. De Caribbean Boys passen zich op het publiek en de gelegenheid aan en geeft uw evenement de Caribische sfeer.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15380 gebruikers, 4337 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.