Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5190 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Wandelen in de Vulkaaneifel, nabij Manderscheid + Daun

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zondag 10 december 2017  |  Verloopt op zaterdag 10 maart 2018
695 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
AlteSchmiede
Land
Duitsland
Telefoon
049(0)65748662
Woonplaats
Oberscheidweiler
Website
Bekijk alle
advertenties van AlteSchmiede
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs
43,00
Prijs-Optie
Per dag
Postcode
54533
Plaats
Oberscheidweiler
Land
Duitsland
 OMSCHRIJVING

Wandelen in de Vulkaaneifel, nabij Manderscheid + Daun

Welkom in ons huis “Alte Schmiede“ met twee gezellige ***vakantiewoningen, in het kleine dorpje Oberscheidweiler in de Vulkaaneinfel in de buurt van Manderscheid, Daun, Bernkastel-Kues of Cochem.
De accommodatie bestaat uit twee vakantiewoningen voor 4 of 5 personen, ieder met een aparte ingang. Elke woning beschikt over een volledig ingerichte keuken, twee aparte slaapkamers, woon/eetkamer met satelliet tv, dvd-speler, WLAN voor uw laptop en een badkamer met douche en toilet. Het huis heeft een tuin met tuinmeubilair en grillplaats voor iedere vakantiewoning apart. Aansluitend ligt een grote speelweide voor de kinderen met vele speeltoestellen. Fietsen zijn gratis te leen. Verder bieden wij u drinken –en broodjesservice aan.
Er zijn vele bezienswaardigheden in de Vulkaaneifel te zien:
Talrijke wandel -en trekroutes leiden door het aantrekkelijke middelgebergte landschap. Opvallende bezienswaardigheden zijn de met water gevulde kraters/meer (in het Duits: Maar, bijvoorbeeld de Pulvermaar) en gestolde lavastromen van uitgewerkte vulkanen. De ruïnes van het kasteel Manderscheid, getuigend van het Middeleeuwse verleden, liggen in de onmiddellijke nabijheid. Een bezoek aan `t Vulkanhaus Strohn of de 120 ton zware Lavabombe,´t Maarmuseum of Vulkanmuseum, of de Eifeler Klokkengieterei is een zeker een bezoek waard. Een schitterend panorama uitzicht vindt u op `t Vulcano-Infoplatform in Steineberg. Klooster Himmerod en Klooster Springiersbach zijn een verlokkende uitdaging. In drie grote dieren/pretparken in de omgeving, kunnen zich de kinderen goed amuseren. Bijzonder populair is de Apenkloof in het dierpark Daun. Op 3 Km afstand ligt de Maare-Moezel-fietsroute, en vlak langs de vakantiewoning loopt de vulkanbike-trailpark voor mountainbikers en de wandelweg “2-Bäche-Pfad“ , een Vulkaaneifel-Pfad. En nog veel meer …
In een paar autominuten rijdt u ook naar de wonderschone Moezel met zijn stadjes Bernkastel-Kues, Cochem of Trier, de oudste stad van Duitsland. In de Eifel en aan de Moezel, finden motorrijes prachtige routes. Motoren kunnen geparkeerd worden in de oude smidse. De zeer centrale ligging van de vakantiewoningen “Alte Schmiede“ bieden u de gelegenheid de heerlijke Eifel en Moezelregio in alle rust te ontdekken.
Wij verheugen ons erop u binnenkort als gast te kunnen begroeten.
Prijzen voor vakantiewoningen I en II
per dag met 2 personen € 43,00
Ieder extra persoon per dag € 5,00
Huisdieren eenmalig € 20,00

Inclusief: Stroom, water, verwarming, Beddegoed, Handdoeken en de eindschoonmaak.

Vakantiewoning I, voor 2 tot 4 personen (65qm)
keuken, woon/eetkamer, badkamer met douche en toilet, 1x slaapkamers met 2 bedden,
1x slaapkamers met een stapelbed.
Vakantiewoning II, voor 2 tot 5 personen (70qm)
keuken, woonkamer, eetkamer, badkamer met douche en toilet, 1x slaapkamers met 2 bedden,
1x slaapkamers met 3 bedden.
Ferienwohnungen Alte Schmiede
Familie Fischer
Auf dem Büschel 4
D-54533 Oberscheidweiler
Info/Kalender: (www.Ferienwohnung-AlteSchmiede.de)


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15568 gebruikers, 5190 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.