Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4337 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

reparatie iphone. ipad, samsung zoetermeer

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 20 december 2017  |  Verloopt op dinsdag 20 maart 2018
55 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
MSCZoetermeer
Land
Nederland
Woonplaats
Zoetermeer
Website
Bekijk alle
advertenties van MSCZoetermeer
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
2718 RD
Plaats
Zoetermeer
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

reparatie iphone. ipad, samsung zoetermeer

Mobile Service Centre is een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken.

Mobile Service Centre, staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje.
Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met waar mogelijk originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden.
Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de Service Engineers in de vestigingen allemaal gecertificeerd.
Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren.
Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde medewerkers geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.
Naast service op de vestiging door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op uw locatie te doen.
Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphone of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.
Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat wat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.
U kunt 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre en via de website direct uw afspraak in plannen.
Mocht u een afspraak willen buiten de agenda tijden kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15380 gebruikers, 4337 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.