Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4862 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Strandballen met logo voor een promotiecampagne

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 12 februari 2018  |  Verloopt op zondag 13 mei 2018
51 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
promoboer
Land
Nederland
Telefoon
0854015987
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van promoboer
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
2071EE
Plaats
Santpoort-noord
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Strandballen met logo voor een promotiecampagne

Opblaasbare strandballen zijn zeer populair promotiemateriaal. Zowel jong als oud kunnen uren speelplezier hebben met de reclame strandbal. Dit speelse artikel wekt een positief gevoel op bij mensen en is daardoor zeer geschikt om uw naam aan te koppelen. U kunt de strandbal bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo, maar u kunt ook kiezen voor strandballen bedrukt met een originele tekst, waardoor u extra zal opvallen.

Strandballen met logo voor een extra groot bereik
De bedrukte strandbal is niet alleen een leuke give-awayvoor op het strand. Ook op recreatieparken, (vakantie)beurzen en op scholen is de bedrukte strandbal een ware hit. Ouders met kinderen hebben vaak uren plezier met de bedrukte opblaasbare beachball. kinderen zien de strandbal als leuk en bedrukt speelgoed. Verras alle leerlingen van de school bijvoorbeeld met een strandbal met naam om de zomervakantie in te luiden. Zo blijft u de hele zomer nog in beeld en profiteert u van een groot bereik dankzij dit kindergeschenk.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4862 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.