Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4882 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

ALLERLEI METAAL PROFIELEN ,koper,messing,aluminium,nikkel-zilver,blik enz enz

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zaterdag 27 januari 2018  |  Verloopt op vrijdag 27 april 2018
82 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
protonmodelbouw
Land
Nederland
Telefoon
0223615024
Woonplaats
Den Helder
Bekijk alle
advertenties van protonmodelbouw
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
v.a. 5,50
Postcode
17871BS
Plaats
Den Helder
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

ALLERLEI METAAL PROFIELEN ,koper,messing,aluminium,nikkel-zilver,blik enz enz

Grote keus Precisie Metalen voor de creatieve Modelbouwer.Ronde buis in aluminium, koper, messing, nikkel-zilver,en vierkante messing buis, U-profiel in messing enz. enz. de lengte van deze materialen is 305 mm. Alles in metrische maten.Dus als u kleine stukje nodig hebt, is dit de oplossing!De verpakkingen vanaf €5,50 tot € 6,50 zijn te zien onze WEB_SHOP : www.proton-modelbouw.comZo kunt u het gehele assortiment en VEEL MEER modelbouw-artikelen bekijken.Het aantal profielen per zakje is afhankelijk van de populariteit en gewicht van het artikel.Bestellen kunt u op de WEB-SHOP en veili betalen kan met IDEAL of via betaling met uw eigen bank!Snelle levering en verzending met PARCEL.nl.Na verzenden ontvangt u een Track-_trace van de vervoerder met gevens van bezorging op uw adres.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15526 gebruikers, 4882 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.