Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4582 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Garnalennet visnet duwnet schepnet

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 1 januari 2018  |  Verloopt op zondag 1 april 2018
956 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Lissenberg
Land
Nederland
Telefoon
06-40458900
Woonplaats
Zandvoort
Website
Bekijk alle
advertenties van Lissenberg
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs
105,00
Postcode
2041 BE
Plaats
Zandvoort
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Garnalennet visnet duwnet schepnet

Het vissen op garnalen is zeldzaam aan het worden. Maar zeg nou zelf, wat is er fijner dan in een waadpak tussen de zandbanken langs de Noordzeekust te lopen? Even onthaasten en genieten van de natuur, bij voorkeur met een windje in de haren en een zonnetje in het gezicht.
Het is iedere keer weer een verrassing wat er allemaal in het net terecht komt. Iets wat ook vaak de aandacht trekt van menig wandelaar en toerist. Ook kinderen vinden het een spannend gebeuren. Soms een scharretje, krabbetje en wat groen. Maar het is toch altijd te doen om de echte Noordzee garnalen.
Speciaal voor de liefhebbers van dit oude ambacht maak ik, als Zandvoortse hobbyist, deze handgemaakte garnalennetten. De duwnetten zijn eenvoudig in het gebruik. U kunt nu, in tegenstelling tot de zware sleepnetten, alleen de zee in om garnalen te vangen. Een ander voordeel is dat ze zeer wendbaar zijn en alle plekken tussen de banken kunnen worden “bezocht”. Bovendien biedt de duwstok meer veiligheid wanneer men bijv. in een “gaatje” stapt en vollopen van het waadpak wordt voorkomen. Ook wordt de garnaal tijdens het vissen niet verjaagd omdat men achter het net loopt.
De netten zijn voorzien van een flinke kuil waarin ruimte is voor meerdere kilo’s garnaal. Het fijnmazig nylon netmateriaal is oersterk en doorgelust op het houtwerk aangebracht. De netten zijn demontabel en dus makkelijk te vervoeren per auto, caravan of fiets.

Netten zijn duurzaam en gaan een levenlang mee.
Leverbaar in 4 maten:

netbreedte 1.20 m; €105
netbreedte 1.50 m; €135
netbreedte 1.85 m; €150
netbreedte 2.10 m; €165

Voor info mbt voorraad of andere vragen
023 5716520 of 06 40458900


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15447 gebruikers, 4582 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.