Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4862 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Voordelig Beurstapijt

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 14 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 15 mei 2018
41 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Stagecarpet
Land
Nederland
Telefoon
035 60 30 167
Woonplaats
Soest
Website
Bekijk alle
advertenties van Stagecarpet
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
2,00
Postcode
3762 ER
Plaats
Soest
Provincie
NL - Zeeland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Voordelig Beurstapijt

Goedkoop Beurstapijt & Evenemententapijt

Bent u op zoek naar tapijt ten behoeve van een beurs, evenement of ter bescherming van uw (sport) vloer? StageCarpet kan vele verschillende kleuren tapijt direct uit voorraad leveren.
Door eigen import bieden wij u kwalitatief hoogstaand beurstapijt en evenemententapijt tegen een zeer scherp tarief. De rollen hebben een standaard afmeting van 2 meter breed en 30 meter lang. Vanzelfsprekend zijn afwijkende maten, in overleg, mogelijk. Verder is ons tapijt voorzien van een pre- coated backing ter extra versteviging van het product.
Het tapijt dat wij aanbieden is de standaard op grote beurzen en evenementen en voldoet aan de kwaliteit- en brandveiligheidseisen.

Nu in de aanbieding:
Momenteel bieden wij zeer voordelig Zwart tapijt aan. Het tapijt is voorzien van een latex backing en op standaard rollen van 2 meter breed en 30 meter lang. Al verkrijgbaar vanaf €1,60 per vierkante meter.

Met vriendelijke groeten,
Stagecarpet Soest


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4862 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.