Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4862 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Cursus Vind Je Ideale Baan: Effectief en praktisch om werk te vinden dat echt bij je past!

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 18 januari 2018  |  Verloopt op woensdag 18 april 2018
421 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
EmmaKensi
Land
Nederland
Woonplaats
hilversum
Website
Bekijk alle
advertenties van EmmaKensi
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
 
 OMSCHRIJVING

Cursus Vind Je Ideale Baan: Effectief en praktisch om werk te vinden dat echt bij je past!

Cursus Vind Je Ideale Baan: Effectieve en praktische e-cursus om het werk te vinden dat echt bij je past!

“Ontdek je passie en talenten en maak de overstap naar de baan van je dromen!”

 • Ontdek je echte passie
 • Maak van je hobby je werk
 • Meer geloof in eigen kunnen
 • Bepaal wat je zoekt in een baan
 • Zet jezelf in beweging
 • Stap voor stap begeleiding
 • Ontdek je talenten
 • Meer plezier en succes
 • Meer verdienen met je hobby
 • Bereid je voor op de overstap
 • Van twijfel naar kracht
 • Gegarandeerd Resultaat!

Stel je voor… Het is maandagochtend, je gaat naar je werk en denkt: “Is dit het nu?”

“Is dit het werk dat ik voor de rest van mijn leven wil blijven doen? Ik mis plezier, energie en passie!” Misschien weet je niet wat je het liefst zou willen doen. Of weet je dat wel, maar durf je niet de overstap te maken. Eén ding is zeker: Dit werk gaat je niet gelukkig maken! Je worstelt je door de werkweek heen en denkt: “Ik moet op zoek gaan naar iets anders. Maar wat dan? En hoe doe ik dat? En kan ik daar mijn huur of hypotheek wel van betalen?”

Hoe zou het zijn om het werk te doen waar je van droomt?

Hoe zou het zijn om elke dag op te staan en het werk te doen dat je altijd al hebt willen doen? Om betaald te worden voor je hobby? Om eindelijk je eigen bedrijf te beginnen of van carrière te veranderen? Misschien wil je weten wat voor werk het beste bij je past. Misschien vraag je jezelf af hoe je daar een inkomen mee kunt verdienen. Het kan! Hoe zou het zijn om niet meer met tegenzin te werken, maar vol energie en inspiratie bezig te zijn? Eindelijk te doen wat je echt wilt? Dat zou fantastisch zijn, nietwaar?

Waarom heb je dan nog niet de ideale baan?

Er zijn maar twee redenen waarom je nog niet je droombaan hebt: Je weet niet wat je wilt of je weet het wèl, maar denkt niet dat het je lukt. Het gaat dus om je passie ontdekken en je angst overwinnen. Beiden kunnen een uitdaging zijn. En daarom is het makkelijker te blijven zitten waar je zit: Je bent eraan gewend, de rekeningen worden tenminste betaald en je hebt zekerheid. Want het is eng om van werk te veranderen – begrijpelijk! En toch blijft dat stemmetje in je achterhoofd zeggen: “Dit maakt mij ook niet gelukkig.” Je weet dat je actie moet ondernemen…

Hoe krijg jij nu je ideale baan?

Iedereen kan zijn of haar droombaan vinden, iedereen kan veranderen van werk. Wel moet je duidelijk bepalen wat je wilt en de stappen nemen die ervoor nodig zijn. Er zijn al mensen die doen wat jij graag zou willen! Wat zijn de stappen die je moet nemen? Ten eerste moet je ontdekken wat je wilt en waar je goed in bent. Daarna zet je je twijfels om in kracht en vertrouwen. Vervolgens bereid je je voor en als laatste maak je de overstap naar je droombaan. Wat je daarvoor nodig hebt zijn fundamentele inzichten, eenvoudige technieken en positieve emoties, die je stap voor stap door dit proces leiden.

Als anderen het kunnen, dan kun jij het ook!

Voor meer informatie: http://www.paypro.nl/producten/e-Cursus_Vind_Je_Ideale_Baan/2579/19035Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15517 gebruikers, 4862 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.