Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4958 advertenties
Top Partners
Wehkamp.nl
Fonq.nl
► Echt HEMA
► ... meer Partners

Xiaomi M365 Electric Folding Scooter

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 6 juni 2017  |  Verloopt op maandag 4 september 2017
20 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Candy2016
Land
Nederland
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Candy2016
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
2543 DF
Plaats
Den Haag
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Xiaomi M365 Electric Folding Scooter

Xiaomi Inc. komt deze keer met een lang verwacht product; de Xiaomi M365 folding electric scooter; kortgezegd de e- scooter.

Deze scooter voldoet aan alle eisen van de avonturier. Je kunt er 25 km/uur mee bereiken, zeker 30 km afleggen en dat ook op een veilige manier. Deze scooter heeft namelijk ingebouwde remmen, om tijdig tot stilstand te komen. Wat hem nog handiger maakt, is dat hij opvouwbaar is; je kunt hem dus makkelijk opbergen. Deelnemen aan het verkeer hoeft niet langer gevaarlijk te zijn, Xiaomi heeft ook hieraan gedacht, door de scooter te voorzien van voor – en achterlichten,

Aarzel dus niet, maar haal deze te gekke scooter vandaag nog in huis. Voor de makkelijkheid, hebben wij de beste online shop voor u uitgezocht, voor wat betreft prijzen en service. Meer details omtrent de prijs, bijkomende verzendkosten en andere voorwaarden, vindt u op onze website.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 14660 gebruikers, 4958 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.