Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Telefoonreparaties van Iphone Reparatie Centrum

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 26 februari 2018  |  Verloopt op zondag 27 mei 2018
154 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
kassa
Land
Nederland
Telefoon
038-4290390
Woonplaats
zwolle
Website
Bekijk alle
advertenties van kassa
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
8011SB
Plaats
Zwolle
Provincie
NL - Overijssel
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Telefoonreparaties van Iphone Reparatie Centrum

iPhone Reparatie Centrum is al jaren een erkend expert op het gebied van iPhone reparaties. Als u beschadigingen hebt bent u bij ons aan het juiste adres! Wij repareren uw iPhone tegen scherpe prijzen. Wij bieden goede reparaties tegen lage prijzen met onder andere services als 'Niet goed? Geld terug'. Heeft u geen iPhone maar wel beschadiging aan uw telefoon? Dan kunt u bij ons langskomen of bellen voor de prijzen van de reparaties aan desbetreffende telefoon. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met reparaties aan gebroken glas en andere telefoonreparaties. Wij zijn ook al jaren specialist in het repareren van iPad. Dus als u schade heeft aan uw telefoon of iPad, kom gerust langs of bel ons telefoonnummer voor tarieven en afspraken. Wij doen ons best om u te helpen!


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.