Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 5170 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Welkom op Recreatiepark de Lindehoeve

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 18 december 2017  |  Verloopt op zondag 18 maart 2018
364 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Harmsen-Verhole
Land
Nederland
Telefoon
06 200 51 934
Woonplaats
Arnhem
Website
Bekijk alle
advertenties van Harmsen-Verhole
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
7245RB
Plaats
Laren
Provincie
NL - Gelderland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Welkom op Recreatiepark de Lindehoeve

We hebben de komende periode op Recreatiepark de Lindehoeve nog enkele chalets vrij. Onze chalets zijn gelegen op een kleinschalig bungalowpark op een unieke locatie in de Gelderse Achterhoek in het plaatsje Laren. Op slechts 1 km afstand ligt het centrum. Hier vindt u diverse horecagelegenheden, een supermarkt en op donderdag een weekmarkt.

De Achterhoek is door zijn uitgestrekte bossen, eeuwenoude kastelen, boerderijen en gezellige stadjes een bekend en geliefd fiets en wandelgebied.

De chalets zijn allemaal rond een vijver gesitueerd op een ruim perceel van ongeveer 500m2. Rondom de chalets is een mooi aangelegde tuin met zonneterras. Van binnen zijn de chalets gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Kortom: wilt u een fijne vakantie, heerlijk wandelen, mooie fietstochten maken, leuke oude stadjes bezoeken? Zoekt u de rust, natuur en wilt u heerlijk ontspannen?
Dan bent u van harte welkom op Recreatiepark de Lindehoeve.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie.

Familie Harmsen - Verholen
Tel. : 06 200 51 934


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15593 gebruikers, 5170 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.