Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4565 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Spoed loodgieter in Haarlem nodig?

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 11 januari 2018  |  Verloopt op woensdag 11 april 2018
149 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Rioolontstoppen
Land
Nederland
Telefoon
0631302689
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Rioolontstoppen
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
1081KE
Plaats
Amsterdam
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Spoed loodgieter in Haarlem nodig?

Dé loodgieter van Haarlem en omstreken

Zo mogen wij onszelf gerust noemen als het gaat om het oplossen van rioolproblemen. In heel Haarlem, en de wijde omgeving, zijn onze vakkundige loodgieters de klok rond actief met het oplossen van verstoppingen in het rioolstelsel. Gemiddeld krijgt ieder huishouden ongeveer eens in de tien jaar te maken met een verstopping van het riool, waarvoor een loodgieter moet worden ingeschakeld. Sommige huishoudens hebben nog nooit een verstopping gehad, anderen hebben een regelmatig terugkerend probleem, waarvoor een periodieke riool reinigingsbeurt regelmatig noodzakelijk is.

Waarom het ene huishouden wel last heeft van verstoppende afvoeren, en het andere niet kan met verschillende factoren te maken hebben. Soms verdwijnen er zaken in het riool die er niet in thuis horen, maar in andere gevallen verstopt het riool hoe dan ook, ongeacht hoe zorgvuldig er mee omgesprongen wordt. Indien het laatste het geval is, dan dient de oorzaak in de wijze van aanleg gezocht te worden, of is het riool wellicht aan vervanging toe.
Als onze loodgieter uw rioolprobleem heeft opgelost, zal hij middels een technische inspectie, al dan niet met behulp van de rioolcamera, altijd trachten de oorzaak van uw verstopping te achterhalen, zodat u niet binnen enkele weken een nieuw rioolprobleem heeft.

Ook in de omgeving van Haarlem bent u welkom contact op te nemen.


Gratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15447 gebruikers, 4565 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.