Gratis Adverteren | SNEUP.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ADVERTENTIES
Zoek in 4582 advertenties
Top Partners
Fonq.nl

Een nette datingsite? kijk dan snel en .....

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zondag 7 januari 2018  |  Verloopt op zaterdag 7 april 2018
128 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Lovebullets
Land
Nederland
Telefoon
Woonplaats
1188bd
Website
Bekijk alle
advertenties van Lovebullets
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Gratis
Postcode
3907 PS
Plaats
Maarssen
Provincie
NL - Utrecht
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Een nette datingsite? kijk dan snel en .....

Hallo,

Wil jij werken vanuit huis met een geweldig team leuke vrijwilligers. Hierbij begeleid je o.a. bezoekers met het vinden van een leuke partner, of je hebt een sociaal gesprek in de loungeroom. Het is van groot belang dat we de veiligheid vooropstellen, dus enige affiniteit met ontmoetingsplatvorm/dating is een pré. Wil je reageren, stuur ons dan je motivatie en telefoonnummer, wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Let op! dit betreft voorlopig een vrijwilligersfunctie, doch wel met mogelijkheden. Deze advertentie heeft NIKS met seks te doen.

Graag nodigen we jou uit om gratis onze nieuwe website LoveBullets.nl te bezoeken en te ontdekken. Of je nu gehuwd bent of single, je bent welkom. De samenwerking heeft niet de klik gehad die wij hoopte te gaan ondervinden, om deze reden hebben wij besloten te komen met een andere opzet. Maar geen zorgen, binnenkort zit het vol met singles, dus we blijven ook voor jou op zoek naar de juiste partner.

We hebben van LoveBullets.nl een leuke ontmoetingssite gemaakt, waar we veel waarde hechten aan gezelligheid, anonimiteit, veiligheid en respect.

Je kan nu op verschillende leuke manieren met andere leden chatten.
Zo is er de mogelijkheid om via een 3D City, een straat-chat, een chatroom en natuurlijk via privé berichten met elkaar te chatten. Je kan er zelfs al dan niet samen spellen spelen.

Graag willen we dat LoveBullets.nl jouw portaal gaat worden waarbij je niet meer de deur uit hoeft om nieuwe vrienden te maken, gezellig en ongedwongen kan chatten met andere leden. Jouw leuke en bijzondere momenten kan delen. Contact kan opnemen met Mona, onze adviseuse voor al jouw vragen. Veilig en respectvol gebruik van kan maken, omdat we iedereen controleren die zich bij LoveBullets.nl inschrijft. Dit om de website zo veilig mogelijk te houden. En misschien kunnen we je een keer overhalen om mee te doen aan een gezamenlijke activiteit, georganiseerd door ons enthousiaste team medewerkers

Schrijf je nu gelijk gratis in…. Maak vandaag nog nieuwe vrienden en profiteer tijdelijk van de gratis mogelijkheden!

Tot snel

Groetjes van het team achter Love BulletsGratis adverteren doe je op Sneup!

Met 15447 gebruikers, 4582 advertenties en meer dan 1,5 miljoen hits per maand is Sneup.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneup.nl.
Sneup.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.